Уважаеми съграждани,         Всеки празник е повод за размисъл къде е

...
Уважаеми съграждани,         Всеки празник е повод за размисъл къде е
Коментари Харесай

БСП-Ямбол: Нека в днешния празничен ден да изразим общото ни желание за мир, икономически просперитет и духовно израстване

Уважаеми съграждани,
         Всеки празник е мотив за размисъл къде е мястото му в  живота на всички нас, само че с изключително почитание, 31-а години след възобновяване му, означаваме и като всемирски Ден на Ямбол, религиозния Свети Дух. Той е един от ярките християнски знаци на вярата, която ни е съхранила като общественост във времена на напредък и падения и продължава да съгражда днешния образ на града ни.
       Общинската организация на Българска социалистическа партия в Ямбол има вяра във вас, уважаеми съграждани, че ще съхранявате нашите обичаи и обединени от желанието да създадем родния ни град още по-прекрасен, още по-добро място за живот на идните генерации, ще запазите своя порив на строители в модерна България! Вие сте хората, които пазите непреходните човешки полезности в нашия град и неговата достолепна история повече от 1300 години. Верни на правилата си, ще продължим да я пишем дружно. В този церемониален ден ви пожелаваме оптимизъм и самочувствие на хора, които със личните си ръце и разум съграждат сполучливото развиване на нашия Ямбол.       
         Нека в днешния празничен ден да изразим ясно общото ни предпочитание на първо място за мир, за стопански разцвет и духовно израстване, с цел да бъдем почтени наследници на нашите предшественици. Защото Ямбол – това сме ние! И от нас зависи с обич и отговорност да  пазим постигнатото в годините обратно и да градим модерния образ на общината за в бъдеще.
           Честит празник на всички вас, за които Ямбол е горделивост и идея, отговорност и вяра за по-добро бъдеще!
                                                    Общинска организация на БСП-Ямбол
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР